måndag 30 mars 2015

Tjejhelg!

I helgen var Jossan här och hälsade på från Stockholm. På fredagen var vi på nyöppnade Landbron. Då var även Martina och Annika med. Sen gick vi ut en sväng. På lördagen blev det shopping och tjejkväll med muddag och spel på kvällen.  Då var även Maria och linda med.

Tack för en trevlig helg!

söndag 22 mars 2015

Instameet!

Idag hålls instameet runt om i världen. Karlskrona ska ju såklart visas från sin bästa sida och vi fick stor hjälp av den härliga vårsolen. På instagram kan man följa detta på # tagarna #instameetkarlskrona #instameet #wwim11 #visitkarlskrona. 

torsdag 19 mars 2015

En vanlig torsdag!

Om en vecka är det modevisning på Scandic! Om två veckor är det påsk! Då tar jag med mina grymma modeller till Jönköping för Retrolicious Fashion Show! :)

söndag 8 mars 2015

Morgongåva!

Idag gjorde jag en riktig kul fotografering med den otroligt duktiga fotografen Cecilia Jägenmark! Det är en så kallad boudoir morgongåvafotografering. Sån man gör när man ska gifta sig. Så hon ska ha dem i marknadsföring för sådan fotografering. 

onsdag 4 mars 2015

Mycket på g!

Kass jag blivit på att blogga då. Har mycket på gång. Jobbar just nu för fullt med Retrolicious Fashion Show som jag anordnar på Elmia. Ska bli så fantastiskt kul!